Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

FINE PIZZA, PAINTINGS & WEARABLES

I samarbete med Mood Stockholm firade jag med mina närmsta vänner öppning av 1889 fine fast pizza. Jag valde också ut mina favorittavlor på Yellow Korner samt valde ut två modefavoriter från Scotch & Soda.

1889 fine pizza var en underbar upplevelse. Interiören i restaurangen som ligger på bottenvåningen i Mood Stockholm mot Norrlandsgatan var grymt snygg –  väldigt modern, minimalistisk och stilren. Maten – pizzan – var heeeelt galen. Jag år tre stycken…. TRE pizzor. Deras drinkar var riktigt bra också. Min favorit var utan tvekan ingefära-drinken.

Vilken kväll det var – att få äta bra mat med sina favoriter. Tack 1889!

 

Några dagar efter 1889 gick jag till Yellow Korner för att hitta tre stycken tavlor till min lägenhet. Jag har precis flyttat in och har absolut ingenting på väggarna. Det kändes som en no brainer att gå till Yellow Korner som jag gillar så mycket. Jag gick in och blev välkommnad av Monique Volmerstedt som gav mig grymma råd om vilka tavlor som skulle passa mitt hem efter att jag kort förklarat vad jag hade för inredning för tillfället. Tack Monique!

Det är värt att säga att jag faktiskt redan har flera tavlor från Yellow Korner sedan tidigare som ligger på något fartyg påväg mot Europa från Hong Kong (yes det har tagit hundra år). Jag har tre stycken svinballa tavlor på Kate Moss som jag kommer använda sen.

  

Jag fick också chansen att kika igenom Scotch & Soda där jag hittade ett par snygga vita jeans som satt magiskt. Det är faktiskt väldigt ovanligt att jag hittar jeans som passar mig direkt utan att behöva göra något med dem. Jag blev hjälpt av en jätte trevlig tjej som hjälpte mig med storleken och sa att jag nog skulle passa bättre med ett par 30:or än ett par 31:or (som jag brukar ha) vilket hon hade helt rätt i!

Generösa som de är har Mood Stockholm givit mig ett presentkort som ni kan vinna! Det är ett presentkort på 3000 kronor! Det betyder att ni kan antingen äta som galningar flera gånger på 1889 eller gå lös på shopping eller annat! För att vinna presentkortet så behöver ni skriva en fråga i kommentarsfältet som ni vill ställa mig. Det kan vara vad som helst! Jag kommer använda de frågorna till min Q&A #3!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Marcus!

  Min fråga till dig är; om du hade en helt ledig dag, solen skiner och du befinner dig i Stockholm – hur spenderar du dagen? Vart käkar du frukost, vart går du ut, vart går du och shoppar, promenerar etc.? Vill höra din perfekta guide till Stockholm helt enkelt!

  Tack! 🙂

  Sofie 2017-06-13 13:15:14
  Svara
 • 1. Vad är det första du granskar stilmässigt när du träffar någon?
  2. Vilka internetsidor ger dig bäst inspiration?
  3. Vem är din främste stilikon just nu? Känd som okänd.
  4. Vilken modetrend vill du helst slippa se igen?
  5. Vilken tidsera hade du velat leva under stilmässigt, om du var tvungen att byta tidsepok?
  6. Vilket är ditt favoritplagg/accessoar i garderoben?
  🙂

  Isabel 2017-05-08 12:16:34
  Svara
 • 1.Hur lång är du?
  2.Popcorn eller chips?
  3. Eytys eller Vans?
  4. Vad är det 3 främsta grejerna du alltid packar med dig när du reser?

  A 2017-05-07 11:52:31
  Svara
 • Vilka av dom 3 pizzorna du åt var godast? Jag skulle gå dit och äta om jag vann efter att shoppat upp lite av vinsten först!

  Jennie 2017-05-06 20:03:09 http://www.missjennie.se
  Svara
 • Gillar din blogg, vilka pizza var godast och vad var det på den? Jag vill med gå dit och äta 🙂

  Jennie 2017-05-06 19:59:19 http://www.missjennie.se
  Svara
 • Tjäna! Stockholms bästa och mest prisvärda butik för herrkläder enligt dig?

  Jacob 2017-05-03 19:12:33
  Svara
 • Först måste jag säga att har en superfin stil och fantastisk känsla för allt vad mode innebär. Läser och tilltalas av din självklara kunskap som aldrig känns för tillgjord utan bara självklar. Kommer från ”landet” och älskar kläder, skor, accessoarer osv, läser många bloggar från och fylls av inspiration från huvudstaden (bl a). Åker till Stockholm i maj (fyller år:) och ska självklart besöka Mood. Du skulle nog säga att jag inte är så modeaktig av mig;) 🙂 I dina mått mätt, men jag försöker. Min fråga till dig är: Berätta 5 saker vi läsare inte vet om dig (alltså inte ”min älsklingsfärg är blå” eller ngt sådant, utan mer intressanta. Tack för att du bloggar och delar med dig.

  Åsa 2017-05-01 21:51:16
  Svara
 • Om du hade fått EN ledig dag och obegränsat med pengar under just denna dagen. Hur skulle du spendera den dagen? 🙂

  Caroline 2017-05-01 20:28:55
  Svara
 • Hej Marcus, riktigt bra läsning!
  Undrar lite kring vad för klocka du bär på middagen, jag är helt såld på sådana modeller.

  Carl 2017-04-29 09:23:09
  Svara
 • Är en kvinna på 50 år ifrån Jönköping. Jag och min man har två utflugna barn, Nathalie 26 år en tjej med stil och finess både när det gäller mode och inredning. Lillebror Kristoffer 24 år är träningsfreak (ishockey) 188 lång med magrutor men har tyvärr ingen intresse för kläder. Min fråga till dig är :Kan du tipsa om några bra bas plagg både budget och lyx ifrån olika klädkedjor/butiker så han kan börja bygga upp en garderob? Varför inte börja med en skinnjacka!?

  Pernilla 2017-04-28 23:11:27
  Svara
 • Hej, vilken stad trivdes du bäst i och varför, Honk Kong eller USA?
  Tack för en bra blogg.
  Mvh

  Gab 2017-04-28 19:42:18
  Svara
 • Hej Marcus! Kul att du som kille valt skaffa blogg, behövs fler som dig, då du är en stor inspirationskälla för mig.
  Jag undrar vart dina favorit hak i stockholm är? Då snackar vi lunch, middag, bar och nattklubbar? Samt vad tänder du på hos en tjej? Allt från kläder till personlighet.
  Tack på förhand!

  Benke 2017-04-28 18:56:04
  Svara
 • Hej Marcus! Härligt att

  Sarah 2017-04-28 18:46:49
  Svara
 • Tjena Marcus! Grym blogg!
  Har en del frågor som jag skulle uppskatta ifall du kunde ge tips kring.
  1. Vilka ljusa brallor rekommenderar du under SS17?
  2. Har du något tips på en schyst och tunn jacka inför sommaren?
  3. Sommarens/vårens snyggaste loafers? Själv föredrar jag Tod’s

  William 2017-04-27 18:33:14
  Svara
 • Vilka kalsonger använder du till vardags? Skulle vara intressant att höra en utläggning om du använder ”gubb-kallingarna” eller den tajta modellen och varför?

  Karin Eliasson 2017-04-27 15:13:15
  Svara
 • Skulle lägga allt på Pizzerian, den är 10 poäng! Tjena!

  Glenn 2017-04-27 14:00:17 http://www.metrommode.se
  Svara

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk