Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

SUNNY SUNDAY

De första dagarna när solen skiner fram och vindarna inte är lika kalla är nästan overkliga. Man står i solen som en blomma som långsamt växer fram. Jag vet inte hur många gånger jag blundade och njöt av solen idag – det var magiskt.

Jag sa också hej då (för nu) till John, en god vän till mig, som ska till Sydamerika på nya äventyr. Vi var tio stycken som åt lite god mat och skrattade. Det finns nog ingenting bättre att göra en söndag än att spendera den med härliga människor som ger än energi och lycka.

//When the sun comes out and spring finally arrives to Sweden it’s almost unbelievable. We are like flowers getting our first sun of the year. I don’t know how many times I just stood somewhere on the street, with eyes closed, feeling the sun kiss my face – it was magical. 

I said goodbye (for now) to a good friend of mine today, John, as he is getting ready for new adventures in South America. We were ten friends who ate brunch and laughed together. There’s few things that are better to do on a Sunday than to spend time with good friends that give you energy and happiness. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Först och främst grym blogg (faktiskt den enda bloggen jag läser nuförtiden)! Men.. jag vet att detta är främst en modeblogg skulle dock var kul om du hade fler inlägg utöver sponsrade/reklaminlägg (två i rad bord vara en tumregeln att inte haha) För övrigt tycker jag att din blogg är jätteintressant särskilt dina ”personliga” inlägg varsig det gäller TB om barndomen eller relationsrelaterade-inlägg. Keep it up, du har verkligen potential det märks:)

  Adis 2017-04-02 20:54:17
  Svara
  • Svar på Adiss kommentar.

   Hej Adis! Tack för dina ord. Haha! Så kanske det är – jag är väldigt ny till hela blogggrejen och det tar tid att komma in i ett härligt flöde. Jag kommer satsa mycket på YouTube och har arbetat mycket med det på senaste, men mitt mål är att skriva dagligen på bloggen!

   Marcus Schuterman 2017-04-03 08:21:57
   Svara

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk