Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

SAMSUNG PAY – PART 2

I samarbete med Samsung så var jag förra veckan ute och testade Samsung Pay i det vilda. Min dag började på ett av mina favoritställen i Stockholm – där jag beställde en kaffe och betalade enkelt med Samsung Pay. Som bilden nedanför så handlade det helt enkelt om att hålla telefonen mot kortterminalen. Jag swipade upp Samsung Pay på min mobil, identifierade mig via fingeravtryck och sen betalade.

Efter att vi druckit kaffe så gick vi till skomakaren där jag skulle lämna in ett par skor. Jag passade på att kika på ett par snygga boots i mocka som jag sätt tidigare. När jag skulle betala hos skomakaren var det exakt samma steg som på kafét. Det var en sjuk känsla att inte behöva ha kort eller kontanter. Kan man göra det enklare än såhär? Ni borde gå in och kika på Samsung Pay om ni inte redan gjort det och kika på applikationen!

Om ni missade mitt första inlägg om Samsung Pay så kan du läsa det här!

// In collaboration with Samsung I was out testing the new feature, Samsung Pay. My day started out at one of my favorite places in Stockholm where I ordered a coffee and paid with ease with Samsung Pay. As you can see below in the photo, the whole process was about holding the phone close to the card terminal. I swiped up on my phone to open the application, I identified myself through fingerprints and then paid. 

After we had out coffee, we went to the shoemaker where I left a pair of shoes. I took some time and looked a little closer on a pair of boots in suede that I had seen before. Paying at the shoemaker had the exact same steppes as earlier at the coffee shop. It was a weird feeling to not need cards or cash. Does it get any easier to pay than this? You should go to Samsung Pay if you haven’t already and check the application out!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk