Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

DANG – TOO MANY GOOD MEMORIES MAN

img_7050 img_7065 img_7123 img_7021 img_7215 img_7222

img_4166 img_4343

img_0594 img_2786 img_1891 img_2557 img_2671

Jag dedikerar det här inlägget till min fam-from-another-mam, Alexander.

Universitetet. Boston. Barack Obama var president och jag och Alexander upplevde influensan tillsammans. Vilka tider det var.

Ibland får man ”feeling” som resulterar i kärleksbrev till livet. Det här är en sådan stund. Det är också HELT OK att skriva om hur man uppskattar sina nära och kära. Jag tycker att det är extremt viktigt att man inte tar varandra för givet och kommunicerar hur mycket man uppskattar varandra. Detta är ett sådant tillfälle – där jag vill tacka Alexander för att han finns och för att han är den han är. En riktig glädjespridare.

Det är roligt hur timing ger och tar. Det har jag sagt tidigare. Timing ”gav” mig en vänskap för livet januari 2015. När jag tänker tillbaka på hur roligt vi hade som rumskamrater kan jag skratta för mig själv. Så många bra minnen!

Men jag måste backa upp innan jag kan fortsätta.

Jag började på universitetet i januari 2011. Alexander började i september. Vi kände inte varandra så bra i början. Och även fast vi hände då och då, så var det rumskamrater som skapade den vänskapen vi har idag.

Det var inte fören Alexander hade slutat skolan, lämnat Boston, och sedan hörde av sig och sa att han skulle tillbaka till Boston som vi faktiskt började komma varandra närmre.

Jag frågade honom var han skulle bo och han hade inget svar. Jag sa att det var självklart att han skulle bo hos mig. Han flyttade in och soffan blev hans sovrum. Från att han flyttade in i början av januari 2015 tills att vi tog examen i maj samma år var det ett äventyr, dagligen. Jag ska inte missa att nämna att vi hade en nyckel. Japp. En. Inte två, inte tre. En. Det skapade måååånga problem.

I slutet handlar livet om ens upplevelser och minnen. Tack för att du var med och skapade så många fina, roliga och galna med mig i Boston. Nu till många fler!

// I’m dedicating this post to my fam-from-another-mam, Alexander.

University. Boston. Barack Obama was President and Alexander and I took ourselves through the influenza together. What times it was.

Sometimes you get a ”feeling” that result in love letters to life itself. This is one of those times. It’s also ALRIGHT to write about how much you appreciate your loved ones. I think it’s extremely important that you don’t take each other for granted and communicate how much you appreciate each other. This is one of those times – where I want to thank Alexander for simply existing and for being who he is, for always bringing so much happiness.

It’s funny how much timing gives and takes. I’ve touched in this before. Timing “gave” me a friendship for live in January 2015. It makes me laugh out loud when I think about how much fun we had. So many good memories.

But I got to back up before I can continue.

I began my university studies in January 2011. Alexander began in September. We didn’t know each other that well in the beginning. And even though we hung out from time to time, being roommates made us the friends we are today.

It wasn’t until Alexander finished school, left Boston, and later called me up to say that he was returning for a project when our friendship that I know today began.

I asked him where he was going to stay and he had no answer. I said that it was a no-brainer that he would stay at my place. He moved in to my living room that became a chaotic bedroom for him. From the day that he moved in in January 2016 until the day we graduated in may, it was an adventure, daily. I’m not going to forget saying that we had one key to the apartment. Yup. One. Not two, not three. One. It certainly created maaaany issues.

In the end of the day life is about your experiences and the memories you’ve created. Thank you for being there and for creating some of the best memories I have to date man. It’s been insane. I’ve got so many good, funny and crazy ones from Boston. Now to many more!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk