Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

TRAVELLING LIKE A PRO

image_1 image_2

Att resa är magiskt. Att få spendera tid på andra platser i världen med andra kulturer är väldigt rikt i helhet – man lär sig heeela tiden. Men att resa kan också vara fruktansvärt jobbigt och man ska inte romantisera vägen från A till B. Jag säger det här helhjärtat; min setup var GULD och förenklade mitt resande som aldrig förr. Innan jag reste till Zanzibar med alla stjärnor så laddade jag upp med ett Bugaboo kit. Ja alla skrattade åt mig för att jag gick runt som en mamma med mitt barn (väskan) men det var galet enkelt, skönt och lättsamt att resa. TACK Bugaboo för en geni-uppgradering när det kommer till väskor.

 

I samarbete med Bugaboo.

 

//Travelling is magical. To spend time in other places in the world with different cultures is very rich in general – you learn aaaall the time. But to travel can be very challenging as well and one should not romanticize the road from A to B. I say this wholeheartedly; my setup was GOLDEN and it made traveling so much easier. Before I traveled to Zanzibar with all the stars, I packed with a Bugaboo kit. Yes everyone laughed at me because I walked around like a mum with my baby (the bag), but it was crazy simple, and easy to travel. THANK YOU Bugaboo for a genius upgrade when it comes to bags. //

 

In collaboration with Bugaboo.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • haha helvete vad ful

    daniel 2017-01-28 20:51:30
    Svara

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk