Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

LAST DAY OF ZANZIBAR

 

image_1[1]

Processed with VSCO with e7 preset

 

Processed with VSCO with e7 preset

 

Processed with VSCO with e7 preset

Vilket äventyr det har varit! Från att flera av oss som reste tillsammans till Zanzibar inte kände varandra alls till att vi sitter på frukost och skrattar och har det riktigt härligt som om vi känt varandra mycket längre. Det har varit en magisk resa med mycket sol, skratt, bilder och film. Jag har njutit varje dag även fast jag har jobbat de flesta dagarna. Tjejerna på dam-segmentet på Metro Mode har varit grymma och hjälpt till med två artiklar på Metro Mode Man, vilket har låst upp för mig så att jag har kunnat njuta lite extra – tack Cassandra och Jenny!

 

Nu sitter jag och skriver de här raderna efter frukosten där vi suttit och redan skrattat åt minnen och roliga historier. Jag kan verkligen inte tacka killarna och tjejerna som varit på resan nog – det är vi tillsammans som har gjort den här semestern så bra. (L) Nu ska jag skriva lite artiklar och vi ses lite senare inför kvällens blogginlägg! KRAM!

 

//What an adventure it’s been! From the point where several of us that travel together to Zanzibar didn’t know each other at all, to breakfast together where we laugh and just have a great time as if we’ve known each other far longer. It’s been a magical trip with a lot of sun, laughter, photos and film. I’ve relaxed every day even though I’ve worked most of the days. The ladies at Metro Mode have been fantastic and helped me with two articles over at Metro Mode Man, which helped me relaxed a little extra – Thank you Cassandra and Jenny!

 

At the moment I’m writing these lines after just having eaten breakfast where we’ve already laughed at memories and funny stories from this trip. I can’t thank the boys and the girls that’s been part of this trip enough – It’s we that together have made this holiday so great. (L). Now I’m going to write some articles and we shall see each other before tonight’s blog post! HUGS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk