Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

A VILLAGE NEXT DOOR

bg2 b1 bg3bg4

 

Idag besökte vi en liten by som låg några minuter från vår resort. Våra två bussar tog oss till en avvikning vid vägen där två härliga, äldre män med färgglada mössor stod och vinkade in oss. De äldre männen var bröder och ansvariga för deras by där 5 tusen personer bodde.

 

Solen var absolut stekhet och de flesta var antingen i sina små hus eller i skolan. Men vi möttes ändå av några härliga människor som vinkade till oss och flera kom fram och hälsade. Vi besökte bland annat byns skola där vi fick sjunga och hälsa på barn mellan 5-9 år gamla. Det var mycket leenden och mycket skratt.

 

// Today we visited a little village just a few minutes away from the resort. Our two vans took us to a little stop on the highway where two delightful, older men with colorful hats waved us in. The older men were brothers and in charge of the village where 5 thousand people lived.

 

The sun was incredibly hot and most people where inside their homes or in school. Event though, we met by some nice people that waved to us and greeted us. We visited the village’s school where we got to sing and greet the children that were in the ages of 5-9 years old. There were a lot of smiles and laughter.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk