Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

THE PALMS

Namnlöst-4

Namnlöst-3

Namnlöst-2

Namnlöst-1

 

Vår resa till Zanzibar gick med Turkish Airlines via Istanbul och Kilimanjaro. Resan från Stockholm till Istanbul var lugn med bra mat och mycket energi. Alla var pepp på att åka till solen från de mörka dagarna i Stockholm. Däremot var resan till Kilimanjaro väldigt turbulent och det gjorda alla väldigt en garde. Efter en svettig landning så tankade planet snabbt och flög sedan oss till Zanzibar. Vi landade runt 5 på morgonen och alla var heeelt sönder.

Efter några snygga modellbilder vid tullen så hoppade vi in i bilar som tog oss till vårt hotell. Jag mådde inte så bra efter resan så sov mesta dels igår för att komma igång tills idag. Runt 19 tiden satte vi oss ner och drack lite drinkar och pratade ihop oss innan en grym middag. Vilket fantastiskt gäng vi är – riktigt härliga människor. Det här kommer bli en bra resa.

 

// Our trip to Zanzibar was with Turkish Airlines via Istanbul and Kilimanjaro. The trip from Stockholm to Istanbul was fine with good food and a lot of energy. However, the trip to Kilimanjaro was very turbulent and it made everyone en garde. After an edgy landing, the airplane refilled some fuel and flew us to Zanzibar. We landed around 5am in the morning and everyone was very tired.

After some modelling at the customs we all hopped into our cars that took us to the hotel. I wasn’t feeling so well after the trip so I slept most of the time yesterday to be ready for today. Around 7pm we all met for drinks before going to dinner. What a fantastic group we are here – great people. This is going to be a good trip.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk