Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

10 tecken på att du hittat din rätta partner

cc

Jag skrev, ”10 tecken på att du hittat din rätta partner” för Metro Mode idag och jag ville dela den här på bloggen också. Jag gör alla min artiklar med omsorg, men jag måste erkänna att skriva om känslor, relationer och insikter tar mycket mer på musten än vad något annat gör. De här tio pelarna, som jag kallar det själv, är väldigt viktiga för en hälsosam relation. Utan dem är det nog omöjligt att nå en långvarig relation. Vad säger ni själva? Kommentera gärna, jag tänkte att jag skulle göra en film om det här också.

 

1. Du är kär. Har man varit kär så vet man hur det känns. Många kända män och kvinnor har gjort både ett bra och dåligt jobb på att förklara vad kärlek är. Sanningen är att man vet när man är kär och ingen behöver förklara för en vad kärlek är. Grunden till en hälsosam relation är kärlek. Det börjar och slutar oftast med kärlek.

 

2. Du kan inte se dig själv med någon annan. Att du inte kan tänka dig vara med någon annan är såklart ett mycket tydligt tecken på att du är med precis rätt person, men har du en minsta känsla att det är intressant att träffa andra är det inte rätt.

 

3. Ni skrattar ihop. Vi pratar ofta om ”make it, or break it” saker. Humor är grundläggande i en relation. När du inte är nykär längre och vardagen fortsätter med framgångar och motgångar är det extremt viktigt att kunna skratta tillsammans och finna lycka i varandra. Lycka i en relation bygger på flera variabler, men hjärnan relaterar ofta lycka med skratt och bra minnen. Tendensen att skratta mycket med din partner är en nyckel för en lång och stabil relation. Vi kan inte anmärka det här tillräckligt, humorn mellan er kan vara avgörande.

 

xcv

 

4. Du är bekväm att vara sårbar. Att vara med en människa som man delar livet med är bland det vackraste som finns. Att kunna släppa taget och visa sig sårbar är väldigt befriande och viktigt för relationen. Att kunna gråta och berätta om jobbiga saker som påverkar dig är en viktig del av att kommunicera i en relation. Det är också en slags byggsten i en relation när man känner till varandras ömma punkter och svagheter.

 

5. Tystnaden är avslappnad. Man behöver inte alltid prata. Ibland är tystnaden avslappnande och att kunna vila tankarna är viktigt. Att pressa fram konversationer baserat på småprat töjer på relationen och är det något som händer är ni antingen inte bekväma med varandra, eller så är någon av er inte bekväm med er själva.

 

6. Ni är inte rädda för att prata om obekväma saker. Allt är inte en dans på rosor. Faktum är att dela livet med någon är svårt och krävande. Det är onekligen en av de vackraste sakerna i livet, men det är inte enkelt. Att kunna säga hur man känner och dela med sig om saker som inte är bra eller som tynger än resulterar i en hälsosam relation. Det gör så att ni lär känna varandra på djupet.

 

5566

 

7. Du blir inte hotad av den andra personens behov av egentid. Egentid är också en grundläggande pelare i varje relation. Vare sig det rör sig om tennis två gånger i veckan eller en tjejkväll på stan så respekterar ni varandras behov av att vara självständiga och stå på egna ben. Om relationen på något sätt får dig att känna att det inte är rätt att vara självständig eller din partner får dig, eller rent av muntligt säger, att känna att egentid är fel så är det inte rätt partner. Ni vet ju att när det väl bara är ni så kan ni fokusera på varandra.

 

8. Att vara i din partners armar lindrar stress, oro och ångest. Tiden försvinner, inget annat är viktigt, och du lindrar dig själv via kontakt. Det finns inget bättre än att känna varandras närhet, att ligga tillsammans i soffan och bara vara, eller få en öm smekning över ryggen.

 

9. Ni accepterar varandras olikheter och åsikter. Vi är människor, och vi håller inte alltid med varandra eller tycker exakt likadant. Det är nyttigt att kunna ta en diskussion och landa i att ni tycker olika, det behöver inte betyda att det ena är rätt eller det andra är fel, eller att ni är för olika för att vara bra för varandra.

 

10. Du viker dig ibland för att din partner är viktigare än prestigen. Pratar vi prestige så finns det ingen att vinna när det handlar om din partner. Det är inte en tävling med din partner, utan tvärt om, ni är ett team. Ibland viker du dig för att du inser att varje slag är inte viktigt, varje liten grej är inte värd att stå upp för.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk