Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

Gaming – En inblick

 

 

Jag var sju år gammal när jag fick min första spel-konsol. Nintendo 64 kom som en komet in i mitt liv. Jag minns magin när jag öppnade lådan på julafton 1997 som om det var i morse. Det var ärligt en helt nu värld som öppnades och från den dagen så har jag aldrig tittat tillbaka och spel-industrin har bara blivit större och mäktigare. Idag genererar den miljarder.

 

GoldenEye

 

Allt började med GoldenEye 007, James Bond spelet som släpptes 97. Det var spelet som kom med i lådan och det var ett givet spel att bli hooked på. På den tiden kunde man spela split-screen (couch gaming), där konsolen delade up tv-skärmen på fyra rutor (om man var 4 spelare) så att man kunde spela mot varandra. Det var jävulskt roligt, problemet var väl bara att man inte riktigt kunde ninja runt i mörkret för att man alltid kunde kika på sina motspelares ruta.

 

Game1

 

Men det spelet som verkligen fick mig att öppna ögonen för tv-spel var The Legend of Zelda – Ocarina of Time. Vilken grej det var. Vilket privilegium jag hade fått som fick uppleva den här världen, Hyrule. Jag kunde vakna 05 på morgonen så att jag fick tid att spela innan alla vaknade och jag var tvungen att gå till skolan.

 

Nintendi Game

 

Tätt inpå konsolerna kom GameBoy. Mitt första GameBoy kom med Pokemon Rött, och man kan lugnt säga att livets resande från och med att man hade ett GameBoy var ju enklare: trafik? GameBoy. Dåligt väder? GameBoy. GameBoy var lösningen till de flesta problemen under den tiden.

 

Marcusaur

 

På senare dagar har allting förändrats. Jag har inte tid att spela så mycket (Shiet). Jobbet, vänner, familj spelar större roll, men jag får in en session lite då och då. Det jag spelar just nu är HammerWatch, ett indie spel som man kan köpa på Steam. Spel behöver verkligen inte vara i 4K resolution för att det ska vara spelbart eller roligt, HammerWatch är ett 2d spel med väldigt låg grafik men rolighets-faktorn är väldigt hög, speciellt när man spelar med vänner. Spelet finns till PlayStation, Mac & PC.

 

För några veckor sedan fick jag in några Battlefield 1 sessioner. Här är två klipp från min speltid:

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk