Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

‘Vad jag har lärt mig’

Marcus 9

 

Se inte på framgång som något annat än lycka. Om du är lycklig så spelar det andra inte så stor roll.

 

Musik är livet, och jag älskar funk. Jag älskar att dansa. Jag kan totalt dansa loss och bränna iväg moves under flera timmar utan att tröttna om min typ av musik kommer på. Det finns ingen drog i världen som kan byta ut musik.

 

Fam

 

Vi är känsligt hårda människor. Mina familj-medlemmar är extremt kärleksfulla. Det kommer mycket från min mamma som satte standarden hemma att visa sina känslor och prata om dem är fint och viktigt. Vi sätter högt värde på att våga dela med sig.

 

Marcus

 

Jag växte upp under 90 talet. Jag fick uppleva naturen på ett väldigt typiskt sätt som pojke. Jag sprang runt och slogs med kvistar som vapen, samtidigt som jag tidigt (vid 7 års ålder) blev introducerad till tv-spel och en virtuell värld som absolut har format mig.

 

Jag är väldigt lojal mot det jag gillar. Att förvänta sig saker från människor är svårt och man blir oftast bara besviken, så jag bestämde mig tidigt för att bara dela med mig av mitt innersta liv med ett fåtal människor. De får veta allt, framgångar, motgångar, och jag förväntar mig en viss lojalitet tillbaka av dem.

 

En sak som stör mig något extremt är när människor påstår saker utan att kunna basera det på något.

 

Hej

 

Jag har alltid haft problem med auktoritet. När jag var liten pratades det ofta om auktoritetsproblem. Att jag inte lyssnade eller lydde. Lärarna tyckte jag var så jobbigt så att de bad min mamma att prata med en psykolog och se om jag hade ADHD.  En dag satt vi där, jag, mamma, pappa och psykologen. Jag var 6. Så frågade damen mig vem som bestämde hemma. Men det var väl glasklart; det var ju jag?

 

Kärlek är något du inte kan påverka, du får det otroliga privilegiet att känna det med någon eller inte. Det är bullshit att tiden, jobbet, eller att man känner sig känslomässigt f**ked-up är anledningen. Titta bara på min vän Ted, han jobbar dygnet runt och han är dö-kär i sin tjej. Kärlek till dig och Elise, Ted!

 

Marcus 2

 

Jag kan inte gråta längre. När jag var 13 förlorade jag min biologiska pappa till cancer. Jag grät i ett år. Jag minns ingenting från det året. Jag var där men ändå inte. Så nu när jag blir jätte ledsen, eller gör illa mig, så känns det som om jag ska börja gråta och jag får som kårar i ansiktet men inget kommer.

 

Desto mer du får reda på, desto mer vill du veta.

 

Marcus123

 

Universitetet var ett personligt äventyr, mer än det var ett akademiskt. Människor pratar om att hitta sig själva och reser till något tempel mitt ute i ingenstans i Indien. Jag åkte ensam till Boston och det var det bästa jag någonsin gjort. Du sätter dig själv i sådana sjuka situationer att du lär dig galet mycket om dig själv.

 

Jag oroar mig inte alls om vad människor tycker om mig, alla har tillgång och frihet att tycka vad dem vill. Jag gör det jag gör för att jag tror på det. Jag säger det jag säger för att jag menar det.

 

Marcus 5

 

Jag dör för hamburgare. Jag finner spirituell lycka i en saftig hamburgare med bacon och cheese. Det får gärna finnas lite tryffel pommes och en kal öl också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilket fantastiskt språk du har! Du är otroligt bra på att skriva – kul att läsa en blogg som är så välskriven. Du är så ärlig och öppen, och måste även tilläga Sveriges förmodligen stiligaste man! 🙂

  Vad tråkigt att höra om din pappa. Jag har alltid trott att Christophe varit din biologiska pappa. Men har ni två typ en pappa/son-relation?

  Tack för en inspirerande blogg!

  Siri 2016-12-14 21:23:44
  Svara
  • Svar på Siris kommentar.

   Hej Siri!

   Tack för dina ord. Det betyder väldigt mycket.

   Christophe kom in i mitt liv när jag var 3 år gammal. Mamma skilde sig när jag var 2 år med Stellan (biologiska). Christophe kommer alltid vara min pappa. Jag tycker inte det handlar om blod, det handlar om handlingar. Han var en pappa. Lärde mig att cykla, lärde mig att simma, tog mig till träningar osv. 🙂

   Marcus Schuterman 2016-12-15 08:16:32
   Svara
 • Tack för att du började blogga igen. Tack för att du skriver om saker som är på riktigt!

  Malin Emilia 2016-12-14 20:15:07
  Svara
  • Svar på Malin Emilias kommentar.

   Tack Malin, det värmer verkligen. Du får säga till om det är saker du vill veta så ska jag försöka samla ihop för ett Q&A inlägg! 🙂

   Marcus Schuterman 2016-12-14 21:00:14
   Svara
 • Det här var, enligt min mening, det bästa du postat här hittills! 10 poäng??

  Kajsa 2016-12-13 22:31:47
  Svara
 • det var som att läsa om mig själv och hur jag ser på livet. fantastiskt fint och roligt.

  Alexandra 2016-12-12 21:00:26
  Svara

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk