Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

Valentino x Milano

Imorse smet jag iväg på Valentino herr-inköp för vintern 2017 i Milano. Vår resa var väldigt behaglig, med avgång klockan 09.30 och ankomst vid 12.15. Jag fick även med mig min vän och entreprenör Oliver Lundgren som har ett företag som heter OAS Company. Oliver passade på att hänga med för att träffa retailers och för att få leva lite italiano för några timmar.

 

Milano 1

 

Jag och Oliver hoppade snabbt in i en taxi när vi hade landat som tog oss till vårt hotel, Hotel Principe, som ligger i centrala Milano. Efter att vi lämnat våra väskor så tog vi oss till ett lunchställe som heter Antica Osteria Cavallini. Det var en mysig lokalkrog som bjöd på magisk pasta och en grym risotto. Vi välkomnades med varsitt glas prosecco och lite nybakat bröd med olivolja.

 

Milano 2

 

Den mysiga restaurangen hade en varm och givande rörlighet med dofter från mat, med bra stämning och härlig atmosfär. Vi hann precis dricka upp varsin espresso innan mamma ringde och bad mig att snabbt infinna mig på Valentino.

 

Milano 4

DSC00300 (kopia)

 

Valentino ligger som i en innergård som är halvt gömd, halvt synlig. Jag smet in under regnet och hoppade in i en hiss där jag möttes av två tjejer som tog mig till rummet där inköpen skulle påbörjas. Tyvärr fick man inte ta bilder på själva hängarna med kläder på, så det finns inga bilder från plaggen men holymoley vad coola grejer det var. Ajajajaj. Jag ville ha allt.

 

Tips från coachen om vad trenderna kommer vara för herr nästa år kommer till helgen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej jag är väldigt mycket inne på hoodies och sweatshirts, var köper du dina när du väl köper? Tycker de är svårt att hitta snygga trots att det är de enkla man gillar

  Anton 2016-11-27 13:25:16
  Svara
  • Svar på Antons kommentar.

   Hej Anton! Kul att du skriver. Jag förstår, jag brukar köpa mina basic hoodies – med och utan kedja – på UniQlo. Dem finns inte i Sverige, men du kan köpa online (en medium är en medium osv).

   Marcus Schuterman 2016-11-28 08:30:37
   Svara
 • Hej,
  Vart kommer jackan ifrån?

  Fredrik 2016-11-25 17:20:47
  Svara

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk