Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marcus Schuterman

Mina favoriter

SE ALLT

Kaffe i mitt liv

Jag älskar kaffe. Kaffe älskar mig. Men vi har inte allt haft en kärlekshistoria, utan snarare tvärt om. Jag minns tidiga morgnar när jag hade något på hjärtat och ville dela med mig med mamma (runt 8 snåret på morgonen) och mamma tittar på mig helt iskall och säger, ”Marcus. Du vet att du inte kan prata med mig innan jag har druckit mitt kaffe.” Jag minns hur jag alltid stod där, varenda gång, och bara vicka på huvudet som om mamma var en Alien. ”Sådär kommer jag aldrig bli”, sa jag. OM jag blev sådär. Jag blev exakt likadan.

 

tumblr_ogvxlhYVaK1s30ko5o1_500

 

Men min kärlek för en bra kaffe har tagit mig till platser jag inte hade besökt annars. Delar av städer jag inte hade gått till om det inte hade varit för ryktet kafét bar. Jag har, sedan 2011, argumenterat att kaffet är en del av upplevelsen och den andra delen är själva stället. När du har grym kaffe och ett trevligt ställe med snygg interiör och lite lugn musik i bakgrunden då känner jag att jag har hittat ett ställe där jag vill spendera min tid.

tumblr_ogojvsVUSt1s30ko5o1_500

DSC_8094

 

I Stockholm har jag tre favoriter med hela kombinationen av bra kaffe, trevlig interiör och bra stämning.

1.    Saturnus

2.   Bianchi

3.   Egoist (Mood)

Med det sagt. Här är 5 härliga quotes om kaffe:

”Actually, this seems to be the basic need of the human heart in nearly every great crisis – a good hot cup of coffee.” – Alexander King

”I believe humans get a lot done, not because we’re smart, but because we have thumbs so we can make coffee.” – Flash Rosenberg

”Good communication is just as stimulating as black coffee, and just as hard to sleep after.” – Anne Morrow Lindbergh

”I never laugh until I’ve had my coffee.” – (Nathalie Schuterman) Clark Gable

”Coffee is a language in itself.” – Jackie Chan

 

Källor: Kaffe Quotes & Bilder
Foto på mig: Caroline Rosencrantz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk